Hoe het begon :

Mag-Nimaux is een samensmelting van Magali ( mezelf ) en animaux, wat dieren in het frans betekend. Het begon een 8 tal jaren geleden, toen ik als dierenoppasser mocht starten voor een oppasdienst als freelancer. Waar ik mijn enorme passie voor dieren volledig kon uiten. Maar na 7 jaren, wou ik graag een persoonlijkere aanpak. Waardoor ik besloten heb om op mezelf te beginnen. Vanuit mijn levenslange passie voor dieren en al mijn jarenlange ervaring als dieren oppasser, ben ik op het idee gekomen om met Mag-nimaux te starten.

 

Helaas vanwege de coronacrisis moest ik mijn idee voorlopig opzij zetten. Maar wilde heel graag wat meer betekenen. Dus ben ik vervolgens gaan nadenken hoe ik alsnog wat meer kon doen voor de diertjes en hun trotse baasjes. Ik kwam ineens op het idee om een webshop te starten. En zo is mijn mag-nimaux's petshop geboren. Met Mag-nimaux's petshop verkoop ik duurzame, maar vooral vaak handgemaakte dieren musthaves. 

 

Waarom is mag-nimaux's petshop anders?

Bij Mag-nimaux, staat impact boven winst. Het doel is om een positieve impact te creëren . Ik geloof dat ieder mens een gelijke kans moet krijgen voor zijn/haar toekomst. Dit doe ik grotendeels dankzij samenwerkingen met kleinere zelfstandigen, die hun artikelen met passie en liefde maken. Bij Mag-nimaux steun je de kleine zelfstandigen! Hoe mooi is dit?

 

En mijn plannen voor de toekomst? Ik hoop nog steeds heel wat diertjes blij te kunnen maken en zo nog steeds te kunnen samenwerken met toffe mensen die dit allemaal met de hand en veel liefde maken. 

De meeste producten worden met zorg uitgekozen, en die vaak in beperkte oplage worden gemaakt. 

Jullie als baasje en u lieverds zullen er zeker dol op zijn!