Verzenden & Retour

 

Verzending

De levering gebeurt via Bpost aan Bpost tarieven. 

Artikelen op voorraad worden ten laatste binnen de 3 dagen verzonden (meestal de dag zelf nog indien op tijd besteld). We hanteren de levertijd van 10 dagen, afhankelijk van de drukte, er kan altijd wat vertraging oplopen tijdens de leveringen. De verzendkost hangt af van het gewicht, grootte, enz... maar staat duidelijk aangegeven. Bij twijfel kan u me steeds info om vragen. 

Retour door Bpost 

Wanneer uw bestelling door Bpost terug naar Mag-nimaux wordt gestuurd ( om welke reden ook ) laten we dit even weten, U heeft 14 dagen de tijd na de retour bij ons om opnieuw te laten versturen. U zal hiervoor de extra verzendkosten betalen en een administratieve kost van 3.5 eur

Wanneer u de bestelling niet meer wilt, crediteren wij de bestelling voor umet een aftrek van de verzendkosten, alsook een administratieve kost van 3.5 eur. 

Herroepingsrecht 

De consument heeft het recht om aan Magnimaux's Giftshop mee te delen dat hij afziet van de aankoop, binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de artikelen.

Indien u een schade of er een fabrieksfout is aan uw artikel die u heeft ontvangen, krijgt u dan een tegoedbon, of er wordt een nieuw artikel opgestuurd na ontvangst van retour. De consument stuurt deze dan in originele verpakking op eigen kosten en risico terug. Het artikel dient in ongewijzigde staat terug verzonden te worden. 

Van zodra wij de artikelen in originele staat hebben ontvangen, wordt uw geld ( met uitzondering op de verzendkosten) terug gestort binnen de 30 dagen.

Afgeprijsde artikelen, door korting, acties of degelijke worden niet in retour genomen. 

Retour adres : Mag-nimaux,       Tiensestraat 20, 3400 Landen 

Bij het annuleren van een bestelling alvorens deze wordt opgestuurd zijn bovenstaande voorwaarden ook van toepassing.